Ole Martin Alfsen
Vennemiddag Festmat for alle


  

Fakta

ISBN: 9788232800827
Utgivelsesår: 2016
Fotograf: Sigrud Fandango
Innbundet


kr 429,-
Kjøp boka


Med over hundre oppskrifter på forretter, hovedretter, desserter og tilbehør, og hundre konkrete tips til hva du bør gjøre i alle tenkelige situasjoner underveis, er Vennemiddag en virkelig praktisk kokebok. Alle rettene kommer også med råd om passende drikke. Målsetningen med denne boka er å gi deg inspirasjon til å slå deg løs på kjøkkenet og invitere venner på middag oftere!

Å invitere venner hjem på middag skal være forbundet med glede. De fleste vil mene det er fint å spise sammen med venner, ta et glass og prate mens maten fortæres mellom latteren som bølger over bordet. Venner på middag skal være en fest! Slik er det ikke alltid. Mange kvier seg også litt for å stelle i stand til middagsselskap.

Ole Martin Alfsens Vennemiddag er kokeboka for deg som trenger litt hjelp til å lage middagsselskap med minst mulig stress. For kravene vi stiller til oss selv, er ofte  altfor høye. Det skjer omtrent aldri at gjester er skuffet over å samle seg rundt et bord i lag med gode venner, god mat og godt drikke. Få ting føles så godt som å stå ved komfyren og røre i grytene og glede seg til kvelden som skal komme.

Denne boka er skrevet for å vise at en vennemiddag ikke trenger å være verken høytidelig eller tungvint. Maten blir ikke bedre om du serverer den med hvit snipp og høy puls. Planlegg godt, lag mat du vet du liker å lage, og legg opp arbeidet riktig. Da kan matlagingen bli en opplevelse i seg selv.
 

Ole Martin Alfsen

Alfsen er utdannet kokk og vinkelner. Han har en nysgjerrig, leken og usnobbete holdning til faget.
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL


Back to top