Sverre Sætre
Frukt og bær


  

Fakta

ISBN: 9788232800797
Utgivelsesår: 2016
Fotograf: Lars Petter Pettersen
Innbundet


kr 449,-
Kjøp boka


Sverre Sætres Frukt og bær er et inspirerende, nyttig og tidsriktig storverk av en kokebok om noen av de mest fristende råvarene som finnes: norsk frukt og bær.

I Norge har vi råvarer som kokker verden over misunner oss. Vekstforhold og klima gir perfekt friske, syrlige og sødmefulle jordbær og bringebær, epler og plommer, blåbær og multer. Men vi er ikke like flinke til å utnytte disse råvarene som vi en gang var. I Frukt og bær finner du alle oppskriftene du trenger for å sylte, safte eller hermetisere. Teknikkene forklares enkelt og lettfattelig. I tillegg får du et rikt utvalg av mesterkokken Sverre Sætres egne favorittoppskrifter på alle slags deilige kaker, terter, kremer og desserter av norsk frukt og bær. Resultatet er en av de mest uimotståelige kokebøkene som er utgitt de siste årene – og en uomgjengelig grunnbok for alle som er interessert i god mat.

Frukt og bær leder leseren gjennom det årstidene har å by på, fra rabarbraen begynner å vokse fram i mai til rognebærene kan høstes inn på høsten. Boken dekker hele spekteret av norsk frukt og bær, fra favoritter som epler og jordbær til skjulte perler som krekling, hylleblomst og nype. For dem som er interessert i å dyrke eller sanke inn råvarene selv, gir boken også nyttige tips om sesong, vekstvilkår og dyrking.
 

Sverre Sætre

Sverre Sætre er Norges fremste konditor og kakemons, mangeårig medlem av kokkelandslaget og eier av Sverre Sætre Konditori på Frogner i Oslo.
Les mer om forfatteren
 

MATERIELL


Back to top