Håvard Aagesen, Håvard Aagesen
Ingenmannsland


  

Fakta

ISBN: 9788232801251
Utgivelsesår: 2017
Innbundet


kr 329,-
Kjøp boka


 

I august 2009 gikk Håvard Aagesen ut av dørene på Radiumhospitalet. En knallhard kreftbehandling med stråling og cellegift var over. Testene var gode. Alt tydet på at han var frisk. Det var en av de beste dagene i hans liv. Men det ble også begynnelsen på en tilværelse han ikke hadde kunnet forestille seg. Med en kropp han ikke kjente igjen. Med forventninger han ikke kunne leve opp til. Med smerter og utmattelse som var vanskelig å sette ord på. En reise inn i et ingenmannsland – inn i den ukjente og udefinerte sonen mellom syk og frisk.

 

Ingenmannsland er en fascinerende og åpenhjertig beretning om livet som kreftoverlevende – en rapport fra av en tilværelse stadig flere nordmenn kjenner på kroppen, men som vi likevel nesten aldri snakker om. Full av humor, men også med stor ærlighet, forteller Håvard Aagesen om sin egen kreftsykdom, og kampen for å finne fram til en slags hverdag, en skjør balanse, etter at behandlingen er over. Ingenmannsland setter ord på sentrale erfaringer som hittil har vært tause: Boka er både en sterk leseropplevelse og et viktig bidrag til samfunnsdebatten.

PRESSEOMTALE

 

Håvard Aagesen

Håvard Aagesen (f. 1966) er i dag rådgiver, skribent og taleskriver med sitt eget firma, Medandreord. Han har bakgrunn fra FNs Utviklingsprogram, so
Les mer om forfatteren

Back to top