Et helt liv - ISBN 9788232800346 - Forlaget Press

Robert Seethaler

Et helt liv

Et helt liv

Pris: 349,-

Kjøp
 • info
 • ISBN 9788232800346
 • INNB:Innbundet
 • STATUS:Midlertidig utsolgt
  • UTG.ÅR:2016
  • VEKT:0.246
  • BOKGR:42
  expand_more

Andreas Egger lever nesten hele sitt liv i en liten østerriksk alpelandsby. Han kom dit fire år gammel, plassert på gården til storbonden Hubert. Barndommen er hard, men han kjemper seg gjennom den – og halter seg inn i voksenlivet.

Ettersom årene går, lever Egger sitt nøysomme og hardtarbeidende liv, tiår for tiår, gjennom krig, i nød og uår, men også i gode tider. Andreas følger med på landsbyens utvikling og modernitetens inntog, og han er med på å bygge en gondolbane, en av de første i Alpene. Med den kommer ikke bare strøm til dalen, men også Marie. Andreas er en mann av få ord, så når han forelsker seg i Marie, ber han ikke om hennes hånd ansikt til ansikt – men han tenner lykter som lyser navnet hennes i snøen høyt oppe i fjellsiden.

Boka er allerede oversatt til 13 språk og lå i over ett år på Der Spiegels bestselgerliste. Et helt liv var kortlistet til Man Booker International Prize 2016.

format_quote

Et bemerkelsesverdig vanlig liv fortalt i en enkel prosa, om en enkel mann som på magisk vis fanger noe universelt vi alle har i vårt liv. Et
slankt, lite mesterverk!»
Daily Mail

format_quote
format_quote

En fantastisk forfatter som beveger leseren dypt med en bok for ettertiden.
Frankfurter Allgemeine Zeitung

format_quote
format_quote

En dyp, klok og menneskelig roman. Uforglemmelig!
Irish Times

format_quote
format_quote

Hvert ord, hver setning, hver tone – alt er der det hører hjemme.
Die Welt

format_quote
format_quote

 På med oksygenmaskene! Stort høyere i det litterære alpelandskapet kommer du ikke i høst. Robert Seethalers Et helt liv er en usedvanlig berikende roman.
Knut Hoem, NRK

format_quote

Robert Seethaler
Les mer om forfatteren