Kokkelære - ISBN 9788275477628 - Forlaget Press

Tom Victor Gausdal

Kokkelære

Den store kokeboka

Kokkelare 1

Pris: 749,-

 • info
 • ISBN 9788275477628
 • INNB:Innbundet
 • STATUS:I salg
bookBla i boka
  • UTG.ÅR:2015
  • KATEGORIER:Mat
  • VEKT:1.93
  • BOKGR:31
  expand_more

Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på – eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.

Tom Victor Gausdal er en av landets mest profilerte kokker og matpersonligheter. Sammen med Ole Martin Alfsen har han blant annet skrevet storsuksessen Familiekokeboka, en av de mest populære norske kokebøkene i nyere tid, hittil solgt i over 120 000 eksemplarer. Kokkelære er familiekokebokas imponerende storebror: større, mer kunnskapsrik og kompromissløs. Gausdal har samlet alle de beste og mest grunnleggende oppskriftene fra sitt eget restaurantkjøkken mellom to permer. Resultatet er en kommende klassiker i det norske kjøkkenet – et kunnskapsrikt og moderne kokebokstorverk ment å plasseres ved siden av Hanna Winsnes, Schønberg Erken eller Den rutete i bokhylla.


format_quote

"Kokkelære er smekkfull med enorme mengder kunnskap, og vil være en grunnbok som kommer til å bli brukt mange år frem i tid. Matinteresserte kan bare begynne å fråtse."
Håvard Egge, entusiastiskmat.no

format_quote
format_quote

"Jeg er så utrolig takknemlig for at Tom Victor har lagt ned så mye arbeid og laget denne ekstremt omfattende boken. Den er et must på alle matentusiasters kjøkken, og jeg er sikker på at den kommer til å bli den nye rødrutete."
Julie, juliesmatblogg.no

format_quote
format_quote

"Tom Viktor Gausdal har med «Kokkelære» skrevet den beste kokeboken på norsk på denne siden av tusenårskiftet. Det er en bok som fortjener umiddelbar klassiker-status og melder seg elegant på som en verdig arvtaker til Ingrid Espelids rutete kokebok."
Olav, hobbykokken.no

format_quote
format_quote

"..det er en omfattende og inspirerende utgivelse (..) opplegget er forbilledlig pedagogisk hele veien. For at det må komme flere utgaver av et slikt stort løft, er like sikkert som at smør er fett"
Espen Hauglid, Morgenbladet

format_quote
format_quote

"Her er kort og godt alt du trenger å vite om matlaging, hundrevis av solide oppskrifter og et godt
og oversiktlig register"
Oppland Arbeiderblad

format_quote
format_quote

"Dette er den åpenbare julegaven til alle som liker å lage mat, uansett hvilket nivå de måtte befinne seg på."
Kine Hult, Stavanger Aftenblad

format_quote

Tom Victor Gausdal
Les mer om forfatteren