Skygge over London - ISBN 9788275476171 - Forlaget Press

C.J. Sansom

Skygge over London

Skygge over london

Pris: 389,-

Kjøp
 • info
 • ISBN 9788275476171
 • INNB:Innbundet
 • STATUS:Midlertidig utsolgt
bookBla i boka
  • UTG.ÅR:2013
  • KATEGORIER:Skjønnlitteratur
  • VEKT:0.86
  • BOKGR:42
  expand_more

Året er 1952, tolv år har gått siden Churchill tapte mot den ettergivende politiske fløy og England overga seg til Nazi-Tyskland etter slaget ved Dunkirk. Mens den lange og tværende krigen mot Russland går sin gang i øst, er det britiske folk underlagt et mørkt og autoritært regime: Presse, radio og TV er gjennomkontrollert, gatene er under konstant overvåking av brutale hjelpestyrker fra politiet, og de britiske jødene er under et konstant press.

Rykter går om de forferdeligste ting som skjer i kjelleren til den tyske ambassaden ved senatsbygningen. Men motstanden øker. Winston Churchills motstandsorganisasjon er en vedvarende og økende bekymring for myndighetene. Og på et mentalsykehus i Birmingham sitter en innesperret vitenskapsmann, Frank Muncaster, på en hemmelighet som trolig vil forrykke verdensbalansen for alltid.
 
Fra forfatteren av bestselgeren Vinter i Madrid.

Skygge over London
er en annerledes politisk spionthriller der en av Englands mest fremtredende og kunnskapsrike forfattere maner fram et skrekkscenario der Hitler har beseiret Europa.format_quote

Storslagen roman som ryster våre historiske forstillinger og sender gysninger nedover ryggen.
The Guardian

format_quote
format_quote

Som historisk roman og som thriller er Skygge over London oppslukende, nærmest sarkastisk, og skrevet med en lidenskapelig overbevisningskraft … Bravo!
The Independent

format_quote
format_quote

En stor roman med thrillerens kjennetegn … stemningsfull, rystende og dypt tilfredsstillende.
The Daily Express

format_quote
format_quote

Sansoms mesterlige karakterskildringer gjør mer enn bare å drive historien fremover, de gir substans og liv til den tiden som manes fram.
The Sunday Times

format_quote
format_quote

Strålende fortalt og en ypperlig gjengivelse av tidsstemningen, en godt argumentert slik-kunne-det-vært-historie.
The Times

format_quote
format_quote

Dette er spennende og glitrende fortalt, men det virkelig engasjerende er skildringen av et samfunn som lett kunne ha blitt en realitet.
Literary Review

format_quote