Jan Omdahl - Forlaget Press

Jan Omdahl

Jan omdahl

Foto:

Omdahl har tidligere vært journalist i musikk-avisa Beat, Arbeiderbladet og Natt & Dag, samt redaktør i miljøtidsskriftet Bellona Magasin. Som journalist i Dagens Næringsliv var han en av de første norske journalister som dekket fremveksten av Internett og det digitaliserte mediesamfunnet. I 1996 sa han opp jobben som journalist i Dagens Næringsliv og kastet seg ut i nettindustrien, der han var med på å etablere flere av norges ledende nettselskaper. Han var kreativ leder og strategisk rådgiver i konsulentselskapet Razorfish, og portalsjef og ansvarlig redaktør for nettportalen Spray. Nå er han teknologireporter og - kommentator i Dagbladet.


Jan Omdahl har skrevet flere bøker. I 2003 gav han ut en bok om Internett, med tittelen Den vakreste kvinnen i verden - reisebrev fra nettverkssamfunnet. I boken tar han for seg hvordan det nye nettverkssamfunnet påvirker makt, kultur og menneskelig identitet.
Samme år ga han også ut matboka Farlig Godt - fortellinger om verdens beste råvarer, sammen med Torgrim Eggen. I 2004 gav han ut The Swing Of Things en biografi om pop-gruppa a-ha.

Titler av Jan Omdahl