Ny nettside!

Som dere ser, har vi fått helt ny nettside. Liksom en god bok krever en god nettside mange runder med korrekturlesing, språkvask og satskorrektur. Det kan derfor forekomme skrivefeil og andre småfeil i begynnelsen. Vi jobber også med leservennligheten på mobile enheter. Bær over med oss.

den ultimate kokeboken - årets julegave!

Tom Victor Gausdals Kokkelære er en av de mest komplette og anvendelige kokebøkene noensinne utgitt på norsk. Med hele 1555 oppskrifter fordelt på 35 kapitler er Kokkelære en bred grunnbok i god matlagning, som dekker alle områder i det moderne kjøkkenet. Ved hjelp av nyttige step-by-step forklaringer, tematekster og tips presenteres vi for råvarer, teknikker og tilberedningsmetoder, og lærer oss å lage rettene akkurat slik proffene selv gjør det.

Kokkelære dekker alle sider av matlagingen, hele veien med vekt hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet. Hvert av kapitlene er innholdsrike som en vanlig kokebok: I Kokkelære finner du for eksempel hele 44 forskjellige måter å tilberede poteter på – eller oppskrifter på nesten 150 forskjellige varme og kalde sauser til alle tenkelige retter og bruksområder. Her gir Tom Victor deg alle de tipsene du trenger for å tilberede fugl, fisk, kjøtt eller vilt. Her får du framgangsmåter for safting og sylting, for tørking og salting, for bakst og konditorkunst, for petits fours og konfekt, for skum, strø og geleer. Prinsippet er ganske enkelt: Behersker du det som står i denne boka, er du en fullbefaren kokk.

Tom Victor Gausdal er en av landets mest profilerte kokker og matpersonligheter. Sammen med Ole Martin Alfsen har han blant annet skrevet storsuksessen Familiekokeboka, en av de mest populære norske kokebøkene i nyere tid, hittil solgt i over 120 000 eksemplarer. Kokkelære er familiekokebokas imponerende storebror: større, mer kunnskapsrik og kompromissløs. Gausdal har samlet alle de beste og mest grunnleggende oppskriftene fra sitt eget restaurantkjøkken mellom to permer. Resultatet er en kommende klassiker i det norske kjøkkenet – et kunnskapsrikt og moderne kokebokstorverk ment å plasseres ved siden av Hanna Winsnes, Schønberg Erken eller Den rutete i bokhylla.