Sensasjonsbok fra Luke Harding

I "Sammensvergelse. Hvordan Russland hjalp Donald Trump inn i Det hvite hus" forteller den prisvinnende gravejournalisten Luke Harding historien om Trumps bindinger til Russland. Boka vil foreligge på norsk samtidig som den lanseres i USA, England, Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Nederland, Sverige og Finland. E-bok lanseres 16. november, mens papirutgaven vil være på lager 17. november. - For første gang fortelles hele den rystende historien om Trumps bindinger til Putin-regimet, basert på Steele-rapporten og supplerende etteretningskilder. Harding regnes blant verdens ledende undersøkende journalister. Siden han ble utvist fra Russland i 2011, har han tilhørt den innerste kretsen av The Guardians gravejournalister, sier forlagssjef Håkon Harket. Ved hjelp av et unikt kildenettverk og dyptgripende kunnskaper om den Russiske mafia-staten har Harding det siste året satt seg fore å komme til bunns i beskyldningene om en sammensvergelse mellom Trumps valgkampapparat og Russland. Hardings utrolige beretning gir innsyn i et mangfold av nettverk og nye opplysninger som binder Trump til russiske interesser. Historien går helt tilbake til Trumps forsøk på å etablere et Trump-Tower i Moskva før murens fall og fotfølger dramaet helt til nettet nå snører seg sammen rundt presidenten med de ferske tiltalene mot noen av Trumps nærmeste medarbeidere.

Ny nettside!

Som dere ser, har vi fått helt ny nettside. Liksom en god bok krever en god nettside mange runder med korrekturlesing, språkvask og satskorrektur. Det kan derfor forekomme skrivefeil og andre småfeil i begynnelsen. Vi jobber også med leservennligheten på mobile enheter. Bær over med oss.

Nyheter

Daniel Mendelsohn er Norgesaktuell med sin siste bok En odyssé, En far, en sønn og et epos og i den forbindelse kommer han til Norge. Tirsdag 24. okt er han gjest på Litteraturhuset i Trondheim, onsdag 25. okt er han gjest på Litteraturhuset i Oslo og til slutt reiser han til Bergen for å være på Litteraturhuset torsdag 26. okt.