- shopping_cartHandlekurv
Bilde Tittel ISBN/varenr. Pris Ant. Fjern Totalt: ,-
Bilde | Tittel | ISBN/varenr. | Pris | Ant. | Fjern |
---|
Pris: 149,-
I snart to år har Ole Martin Alfsen sett mer eller mindre flinke amatørkokker stelle til festmiddag i TVNorges publikumsfavoritt 4-stjerners middag. Mens kjendisene har svettet over grytene, har seerne kunnet glede seg over stjernekokkens nyttige og pedagogiske råd underveis:
Hva i all verden gjør du for å holde kjøttet varmt og saftig mens alt annet skal gjøres ferdig liksom samtidig? Hvordan redder du en rett som ikke har blitt slik du ønsker deg? Hva er hemmeligheten bak en perfekt saus? Hvordan kan du planlegge en festmeny som både imponerer gjestene og er mulig å lage uten å slite seg ut? Hva kan du forberede eller gjøre på forhånd slik at selve kvelden blir mindre stressende? Og så videre og så videre.
Jeg driver ikke med terningkast, men jeg avslutter bare med å si: løp og kjøp!
Hobbykokken.no
Fin for deg som har noen vanlige kokebøker, og som trenger flere grunnleggende tips.
Yngve Ekern, Aftenposten