- shopping_cartHandlekurv
Bilde Tittel ISBN/varenr. Pris Ant. Fjern Totalt: ,-
Bilde | Tittel | ISBN/varenr. | Pris | Ant. | Fjern |
---|
Pris: 299,-
Mer handler om smaker, aromaer, konsistenser, og farger. Om mattradisjoner og kunnskaper. Om den rene lykken du kjenner når du putter noe i munnen som du merker bare er perfekt. I det hele tatt: Om alt det som er matlaging.
Boka inneholder også en rekke menyforslag, samt et mini-vinleksikon med oversikt over druer, vinområder og viktige vin typer. Den svenske mesterfotografen Ingvar Eriksson står for bildene. Tom Victor Gausdal er sølvvinner i Bocuse d’Or, VM for kokker, og tidligere kaptein på det norske kokkelandslaget. Hans bok Husmannskost ble kåret til «Verdens beste kokebok» av Gourmand World Cookbook Award i 2005. Ole Martin Alfsen er sommelier og fagleder mat og drikke ved Kulinarisk Akademi.
I fjor kom Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen med det jeg trodde var den beste norske kokeboka noensinne. Nå har de overgått seg selv.
Helge Grønmo, Avisa Nordland
Møt Gausdal & Alfsen: Den norske gastronomiens Al Pacino og Robert De Niro. (...) Fjorårets bok var veldig god, og spørsmålet er om ikke denne denne er enda bedre.
Torgrim Eggen, Dagens Næringsliv
Den fineste matbokutgivelsen i Norden noensinne.
Henne
Mer er kanskje julegaven du skal ønske deg eller gi bort i år? Det er deilig med kokebøker du virkelig kan lese. Også er det herrrlig med kokebøker som lukter av skikkelig entusiasme, kjærlighet, egne erfaringer og matglede.
Hanne Buxrud, VG