- shopping_cartHandlekurv
Bilde Tittel ISBN/varenr. Pris Ant. Fjern Totalt: ,-
Bilde | Tittel | ISBN/varenr. | Pris | Ant. | Fjern |
---|
Pris: 499,-
BESTE NORSKE KOKEBOK 2018 kåret av Aperitif og Norli
Kokkene Anja Moen Hareim, Gunnar Hvarnes og Stig Juelsen mener Grønnsakskokeboka er den beste kokeboka i 2018.
Alle har lyst til å lage grønnere og sunnere mat. Men hvordan få det til? Nå kommer endelig boka som gir deg svaret. Tom Victor Gausdal og Stian Flor er blant Norges aller fremste kokker og kokebokforfattere, med over 300 000 solgte bøker. Nå har de slått seg sammen for å formidle sine beste oppskrifter og råd om råvarene de selv liker aller best: grønnsaker.
Grønnsakskokeboka er et nyttig, enkelt og inspirerende storverk, som garantert vil forandre måten du lager mat på – og gi alle i familien mer lyst på grønt til middag. I boka viser Tom Victor og Stian hvilke teknikker som egner seg best på grønnsakskjøkkenet, og hvordan du komponerer de beste grønnsaksrettene til familiemiddagen eller lunsjen – enten du liker pasta, supper, salater, eggeretter, former eller bakverk, for å nevne noe.
En fyldig oppslagsdel går gjennom alle grønnsakene du finner i grønnsaksdisken, gir råd om tilberedning og teknikker, og samler alle grunnoppskriftene du trenger, fra grillet hjertesalat eller glaserte gulrøtter til kålstuing og rotmos. Enten du leter etter nye favorittmiddager for familien, eller sunt og spennende tilbehør til fisken eller kjøttstykket ditt, er Grønnsakskokeboka boka for deg.
En sterk og rikholdig demonstrasjon av hvor mye godt man kan lage av grønnsaker. Torgrim Eggen
format_quote format_quote
Desse to gutane har laga ei bok som er eit oppslagsverk med grundige og veldig fine oppskrifter. Dei bruker råvarene på ein morosam og kreativ måte. Stig Juelsen
format_quote format_quote
Boka gir gode tips til korleis ein kan laga til kvar enkel grønsak. Ho har jo eit heilt grønsaksleksikon. I tillegg er det flotte heile middagsrettar. Det er nytt, fresht og kjempebra. Anja Moen Hareim
format_quote format_quote
Dei bind seg ikkje til noko konsept, utanom at det skal vera godt. Her er både asiatiske og norske teknikkar, og då blir det spanande. Gunnar Hvarnes
format_quote