Becks siste sommer - ISBN 9788232803392 - Forlaget Press

Benedict Wells

Becks siste sommer

Becks siste sommer

Pris: 399,-

 • info
 • ISBN 9788232803392
 • INNB:Innbundet
 • STATUS:I salg
 • OVERSETTER:Miriam Lane
  • UTG.ÅR:2020
  • VEKT:0.535
  • BOKGR:42
  expand_more

Benedict Wells’ debutroman fra 2008 utgis endelig på norsk våren 2020.


Becks liv er ikke noe å misunne ham. Det ble ingenting av musikerkarrieren, hans faste jobb som lærer kjeder ham, og kjærlighetslivet er en katastrofe. Men så oppdager han outsideren Rauli Kantas fra Litauen i klassen sin – et musikkgeni som både synger og spiller elgitar som en gud. Som manager for denne mystiske gutten prøver Beck en siste gang å bevise noe for seg selv, men han har ingen anelse om hva han begir seg ut på …


Becks siste sommer er en tragikomisk roman om tapte sjanser og gamle drømmer, om kjærligheten, Bob Dylan og en roadtrip til Istanbul. Om en magisk sommer der på nytt alt synes mulig – og der alt står på spill. Snål, morsom, klok og rørende.


Benedict Wells har vært en av de virkelige store sensasjonene på det tyskspråklige bokmarkedet de siste årene. Etter godt salg av sine to første romaner, slo han definitivt gjennom med Ut av ensomheten, som lå sammenhengende i toppen av de tyske bestselgerlistene i nesten to år, og som ga ham bl.a. EUs litteraturpris. Wells har imponert både kritikere og bransjefolk – men fremfor alt har han nådd frem til helt nye lesergrupper. I Tyskland snakker man om Wells-leserne som en egen ny gruppe i markedet.Benedict Wells har laget en egen spilleliste til boka.

Lytt til lista på Spotify her.

Eller Tidal her.

format_quote

Becks siste sommer er en herlig, skrudd og underholdende roman fra det tyske stjerneskuddet Benedict Wells  [...]  rett og slett en perfekt sommerbok, lettlest og fengende som en irriterende god poplåt.

Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG 

format_quote
format_quote

En tiltalende, varm og fascinerende debut.

Knut Hoem, NRK

format_quote
format_quote

Benedict Wells spilleliste for boka Becks siste sommer

format_quote

Benedict Wells
Les mer om forfatteren