Risiko (pocket) - ISBN 9788232803972 - Forlaget Press

Sven G. Simonsen

Risiko (pocket)

Risiko pocket

Pris: 199,-

Kjøp
 • info
 • ISBN 9788232803972
 • INNB:Heftet
 • STATUS:Midlertidig utsolgt
bookBla i boka
  • UTG.ÅR:2021
  • KATEGORIER:Krim | Pocket | Krim
  • VEKT:0.44
  • BOKGR:50
  expand_more

Liv Eriksson er psykolog, og har arbeidet i noen av verdens tøffeste konfliktområder. Men når kjæresten Olav faller i døden mens de er på klatreferie i Thailand, bryter hun sammen og isolerer seg.


Olav var spesialetterforsker i Økokrim, og en fremragende dataspesialist. På nettet ligger en film av fallet. Noen der ute vet hva som egentlig skjedde da Olav døde. Liv innser at Olav hadde hemmeligheter som verken hun eller hans kolleger visste om. Hun gjør oppdagelser som vekker en uro i henne: kjente hun egentlig Olav? Uroen vokser til en besettelse. Jakten på sannheten tar henne på en reise – til München, Kypros, Beirut – som blir stadig farligere etter hvert som hun nærmer seg sannheten om en finansoperasjon av spektakulære dimensjoner.


Nedtellingen har startet til det som skal bli en enestående forbrytelse.


Sven G. Simonsen er journalist, statsviter og bistandsarbeider. Han har jobbet som forsker ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og har vært på oppdrag for UNICEF i land som Jemen, Kirgisistan og Sudan. På fritiden er Sven en ivrig klatrer, og han konkurrerer i styrkeløft. Risiko er hans thriller-debut.

format_quote

En meget lovende debutbok, og jeg håper forfatteren kommer med flere bøker etter denne debuten. Boka anbefales sterkt videre. Boka var litt utenom det vanlige, en solid finansthriller med mye action og tempo. 

Henning Sviland, Henningbokhylle

format_quote
format_quote

Spennende thriller, en lovende og velskrevet debut.

Anita Ness, Artemisias Verden

format_quote
format_quote

Det var ikke mulig å få kontakt med meg den dagen jeg leste denne boken. Har du lyst å avslutte sommeren med en bok som virkelig tar pusten fra deg, så kan jeg anbefale Risiko.

Tine Sundal, Tine sin blogg


format_quote
format_quote

I Risiko er klatringen befriende korrekt beskrevet, og akkurat så spennende og dirrende som sporten kan være på sitt beste – og som resten av fortellingen i boken.

Jon Gangdal, forfatter og Everst-bestiger, i magasinet Klatring

format_quote
format_quote

Sven G. Simonsen er en erfaren skribent som leverer en veldreid røverroman med stort tempo, interessante tema og en supertøff kvinnelig helt.

Marit Egaas, Stavanger Aftenblad

format_quote

Sven G. Simonsen
Les mer om forfatteren